Modern gépek beszerzése és információs technológia fejlesztése a Nyír-Márvány Kft.-nél. A támogatási szerződés hivatkozási száma: GOP-2.1.1-09/A/2-2010-0036

A (Fő) Kedvezményezett neve és címe: Nyír-Márvány Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 4471 Gávavencsellő, Tisza u. 58.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:  MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1539 Budapest, Postafiók 684.

A projekt megvalósítása során A Nyír-Márvány Kft-nél megtörtént a pályázat szerinti, mozgatásra szánt kettő darab Toyota típusú targonca beszerzése, amelyek által a vevők jobb minőségű kiszolgálási kapacitása bővült. A pályázat keretében elkezdődött a vállalkozás számítástechnikai hátterének fejlesztése is, amely a hatékonyság javítását segíti elő. Beszerzésre és beépítésre került egy professzionális biztonságtechnikai kamerarendszer is, amely által a cég telephelyén található nagy értékű készlet, gépek, berendezések, szállítójárművek őrzése biztosított. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is. A projekt megvalósítása során beszerzett gépek hozzájárulnak a társaságnál a termelés modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a technológia fejlesztéséhez és a költségek csökkentéséhez. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot a piaci pozíció megerősítéséhez.