Modern gépek beszerzése és információs technológia fejlesztése a Nyír-Márvány Kft.-nél.

A támogatási szerződés hivatkozási száma:
GOP-2.1.1-09/A/2-2009-0036

A (Fő) Kedvezményezett neve és címe:
Nyír-Márvány Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
4471 Gávavencsellő, Tisza u. 58.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: 
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1539 Budapest, Postafiók 684.

A projekt megvalósítása során A Nyír-Márvány Kft-nél megtörtént a pályázat szerinti, mozgatásra szánt kettő darab Toyota típusú targonca beszerzése, amelyek által a vevők jobb minőségű kiszolgálási kapacitása bővült.

A pályázat keretében elkezdődött a vállalkozás számítástechnikai hátterének fejlesztése is, amely a hatékonyság javítását segíti elő.

Beszerzésre és beépítésre került egy professzionális biztonságtechnikai kamerarendszer is, amely által a cég telephelyén található nagy értékű készlet, gépek, berendezések, szállítójárművek őrzése biztosított.

A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

A projekt megvalósítása során beszerzett gépek hozzájárulnak a társaságnál a termelés modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a technológia fejlesztéséhez és a költségek csökkentéséhez. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot a piaci pozíció megerősítéséhez.